5 salaisuutta olohuoneen sisustuksessa ammattimaisilta suunnittelijoilta

5 salaisuutta olohuoneen sisustuksessa ammattimaisilta suunnittelijoilta

5 salaisuutta olohuoneen sisustuksessa ammattimaisilta suunnittelijoilta

On erittäin vaikea olla ylittämättä hienoa rajaa vaaditun määrän huonekalujen ja tarvikkeiden ja niiden ylijäämän välillä. Sisustussuunnittelussa esitettyjä olohuoneita suunnittelijat onnistuivat saavuttamaan tasapainon. Suunnittelijat jakavat mielellään vinkkejä siitä, mitä on kiinnitettävä huomiota, mukaan lukien huoneen koko, valaistus, toiminnallisuus, jotta vältetään liiallinen tilan sijoittaminen huonekaluja, taidetta ja tarvikkeita..

1. Espanjan symmetria

Espanjan symmetria

Espanjan symmetria

Suunnittelija: Adrian Koffka ja CynthiaFakos (Koffka / PhakosDesign)
Paikka: Atwater Village, Los Angeles
Mitat: 4,2 x 4,8 m
Rakennusvuosi – 1926
Asunnonomistajavaatimus: TV-tuottaja talonomistaja David Collins toivoi, että olohuone olisi tyylikäs, viihtyisä, valoisa ja mukava.
Työsuunnitelma. Tämän talon kaikkien huoneiden uusimisprosessissa päätettiin olla koskematta olohuoneeseen takan sijainnin symmetrian, 20-luvun alkuperäisen tiilirakennuksen, säilyttämiseksi, mutta päätettiin kiinnittää suurta huomiota sisustukseen ja käyttää yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä käsintehtyjä harmahtavanvihreitä laattoja. Symmetrian ja tasapainon ylläpitämiseksi suunnittelijat ovat sisällyttäneet sisustaan ​​kirjahyllyn, jossa on avoimet hyllyt. Tämä ratkaisu piti myös enimmäismäärän ehjänä..
Uudet ikkunat perinteisessä tyylisessä puurungossa päivittivät ja korostivat rapattujen pyöristettyjen viisteiden muotoa. Olohuoneesta ja muista huoneista on tehty täyte yhdellä nauhalla, säteittäisesti kuvioitu, erityisesti vanhennettu ja vahattu tammelattia. Antiikki nojatuolit ja sohvapöytä sopivat hyvin sohvan kanssa. Omistaja valitsi itsenäisesti verhoilukankaat ja matot luonnollisista materiaaleista, erityisesti pellavasta.
Positiivinen. Suunnittelijat ovat säilyttäneet symmetrian ja tasapainon vanhan ja uuden välillä säilyttäen tilan historiallisen arvon ja tehdäkseen sisustuksesta nykyaikaisen.
Suunnittelijan salaisuus. Pysy symmetriassa.
Vaikeuksia. Tämä talo oli hankinta-ajankohtana erittäin huonossa kunnossa. Suunnittelijat yrittivät jättää monet elementit ja muodot alkuperäisiksi ja ehjiksi, mukaan lukien katto, mutta huonekalut oli vaihdettava. Takka oli myös huonossa kunnossa, mutta se kunnostettiin niin huolellisesti, ettei kukaan tiedä siitä..
Kustannukset ja säästöt. Maalatut kaapit, ikkunat ja jalkalistat olivat edullisia. Säästetty raha meni kalliisiin lattiapinnoitteisiin, jotta tilasta saataisiin aito Vanhan maailman eleganssi..

2. Maalattu olohuone

Maalattu olohuone

Maalattu olohuone

Suunnittelija: Stephanie Teofanos (Modern Traditions Interior Design)
Paikka: Richmond. Virginia
Mitat: 37,1 m2
Valmistusvuosi – 1908
Asunnonomistajan vaatimus. Omistaja uskoo, että huone on liian pimeä muiden taustaa vasten, mukaan lukien käytävä, jossa on beige taustakuva., «sininen» ruokasali ja «sininen» keittiö, jossa kunnostus tehtiin, ei näytä vaikuttavalta.
Suunnitelma. Asunnonomistaja haluaa pitää huonekalut huoneessa. Suunnittelija Stephanie Theofanos uskoo, että seinien kermaväriä ei ole valittu oikein ja taustaa vasten kaikki näyttää haalistuneelta. Suunnittelija päätti valita sellaisen värin, että se yhdistetään vierekkäisten huoneiden sisustuksen päävärien kanssa, mutta se ei olisi liian tumma ja kylläinen.
Suunnittelija esitteli itämaisen maton sisustukseen ja maalasi seinät vihreä-sinisellä sävyllä. Tämä on tarpeeksi syvä väri, joka sopii hyvin ruokasalin siniseen, samalla kun se on melko kylläinen väri, se näyttää erityisen kauniilta päivänvalossa.
Positiivinen. Tämä huone on loistava esimerkki siitä, kuinka hyviä tuloksia voidaan saavuttaa pienellä vaivalla. Huone tuntui talonomistajalle pimeänä, mutta tumman värin ansiosta siitä tuli kirkkaampi, ja valkoiset sisustuselementit, mukaan lukien verhoilu- ja ikkunakehykset, vain korostivat tätä kylläisyyttä..
Suunnittelijan salaisuus. Älä pelkää kokeilla väriä. Usein käy niin, että vaalea väri tekee huoneesta pimeän ja tummempi väri tekee kirkkaan..
Budjetti: maaliin ja työhön.

3. Ihme useille sukupolville

Margaret Donaldsonin ja Alexis Lee Wilkesin olohuoneen sisustus

Margaret Donaldsonin ja Alexis Lee Wilkesin olohuoneen sisustus

Suunnittelija: Margaret Donaldson ja Alexis Lee Wilkes (Margaret Donaldson Interiors)
Paikka: Cassick, Etelä-Carolina
Mitat: 7,1 x 18,5 m
Rakennusvuosi: 2014
Asunnonomistajan vaatimus. Sen pitäisi olla koti, jossa suuri perhe, mukaan lukien vanhemmat, kolme aikuista lasta ja kolme lastenlasta, voisivat ottaa tauon rutiinista lomiensa ja lomiensa aikana ja kokoontua seurusteluun.
Suunnitelma. Sisustussuunnittelijan Alexisin mukaan painopisteen tulisi olla kauniissa näkymässä ikkunasta. Tämä olohuone, joka on kytketty keittiöön, on yhdistävä ja keskeinen tila talossa. Wilkes ja Donaldson sisällyttivät olohuoneeseen pitkän perheen beige-sohvan. Pääväripaletti ehdotettiin suunnittelijoille luonnon itsensä toimesta, toisin sanoen lähellä sijaitsevaa golfkenttää ja suota.
Positiivinen. Ikkunanäkymällä oli tärkeä rooli strategioiden valinnassa.
Negatiivinen. Talossa on paljon moderneja laitteita ja laitteita, ja asunnonomistajat eivät halunneet talon olevan «hämähäkinverkko» johdoista seinäkaapit auttoivat peittämään ne.
Suunnittelijan salaisuus. Kassakatto muodostaa visuaalisen ankkurin, kun taas paneelifragmentti ruskehtavan vihreän ikkunan alla lisää tekstuuria.

4. Buddhalaistyylinen olohuone

Julia Cutlerin olohuone

Julia Cutlerin olohuone

Suunnittelija: Julia Cutler
Paikka: Marblehead, Massachusetts
Mitat: 18,5 m2
Valmistusvuosi: 2013
Asunnonomistajan vaatimus. Huoneen tulisi olla moderni, mutta muotoilultaan yksinkertainen, tyylikäs ja buddhalainen
Suunnitelma. Sisustussuunnittelija Julia Cutler suunnitteli huonekaluja, jotka sopivat täydellisesti talonomistajan tarpeisiin, ja suunnittelivat sitten yhdistävät elementit, jotka olivat verhoilu- ja verhoilukankaat. Hän valitsi matot ja tarvikkeet värien, tyylin ja muodon mukaisiksi tasapainottaakseen huoneen ja muiden ympäröivien alueiden sisustuksen..
Positiivinen. Kaiken kaikkiaan huone on pieni ja kompakti. Koska isäntä rakastaa kutsua vieraita, olohuoneen ja keittiön väliselle rajalle asennettiin tete-a-tete-sohva tilan laajentamiseksi..
Kuka käyttää huonetta. Isäntä on keski-ikäinen pari, joka isännöi usein.
Suunnittelijan salaisuus. Taidetaiteet ja tarvikkeet, joita ilman huone tuntuisi autiolta ja vailla yksilöllisyyttä.
Vaikeuksia. Hankkeen toteuttamisen aikana emäntä kysyi itseltään, miksi hän aloitti jälleenrakennuksen, kaikki korjaustyöt pelättivät häntä. Suunnittelijan rooli on, että hän näkee lopputuloksen ja menee siihen selvästi.
Kulut: olohuonekalusteet ja matot.

5. Maalaistalo rannikolla

Maalaistalo rannikolla

Maalaistalo rannikolla

Suunnittelija: Wendy Blackbend
Sijainti: Newport Beach, Kalifornia
Rakennusvuosi: 2015
Asunnonomistajan vaatimus. Nykyaikaisen maalaistalon tulisi olla mukava paikka vieraille, joilla on iso olohuone ja pääsy terassille suurten lasiovet liukuovien kautta.
Suunnitelma. Huonekalut oli järjestettävä siten, että yksi voi liikkua vapaasti huoneesta toiseen. Blackbend onnistui luomaan kaksi mukavaa käytävää pieniin lisäyksiin ansiosta.
Positiivinen. Avoimen pohjakerroksen ansiosta suunnittelutiimi aloitti samanaikaisesti keittiön, ruokasalin ja olohuoneen suunnittelun. Takka päätettiin asentaa olohuoneeseen, ja suuret sisäpihan ovet antoivat päivänvalolle ja näkymille ympäristöön täydentää sisustussuunnittelua. Liukuovet tarjoavat huoneessa enemmän tilaa lisätuoleille ja pöydälle.

Poistu terassille

Poistu terassille

Suunnittelijan salaisuus. Eri huonekalujen väliseksi harmoniaksi seinien pääväri valittiin neutraaliksi valkoisten elementtien kanssa. Joskus vähemmän kirkas, sitä parempi. Suunnittelija käytti huonekaluja pehmeissä ja mykistetyissä väreissä, jotta ne eivät häiritse huoneen arkkitehtonisia piirteitä. Koko talo on vieraille selvästi näkyvissä sivulta, kun he lähestyvät sitä, joten päätettiin olla estämättä kulkua ja näkymää.
Kustannukset ja säästöt. Suunnittelija säästi mattoihin ja säästöt menivät lisävarusteisiin.
Neuvoston. Älä keskity väriin ja älä pelkää käyttää valkoisia sohvia sisätiloissa, hyvälaatuinen verhoilu tai suojapeite säilyttää huonekalun valkoisuuden ja sisustus näyttää näyttävältä.

Rating
( 10 assessment, average 4 from 5 )
dizainall.com