Tapaaminen menneisyydestä ja nykyisyydestä: kuinka yhdistää vanha talo nykyaikaiseen paviljonkiin

Tapaaminen menneisyydestä ja nykyisyydestä: kuinka yhdistää vanha talo nykyaikaiseen paviljonkiin

Tapaaminen menneisyydestä ja nykyisyydestä: kuinka yhdistää vanha talo nykyaikaiseen paviljonkiin

Kaareva puinen jatke on tämän kauniin 1900-luvun alun kodin tunnusmerkki Melbournen lähiöissä. Hän hämärtää menestyksekkäästi sisä- ja sisäpihan väliset rajat lasiovien, seinien ja puuverhouksen ansiosta. Talon omistajat halusivat laajentaa tiloja tällä tavalla varustaakseen tapaamispaikan vieraiden ja ystävien kanssa..

Tämän tehtävän hoiti arkkitehti Linda Simons LSA Arkkitehdista, joka suunnitteli ja esitteli kokonaisprojektin kodinomistajille. Yksi omistajista on ammattikokki, joten ammattimainen ja monitoimikeittiö oli ennakkoedellytys. Simons onnistui tyydyttämään asiakkaiden toiveet lisäämällä runsas ruokakomero, jossa on monia kaappeja, kaksinkertainen pesuallas ja tilaa huippuluokan keittiövälineille. Keittiö voi olla sekä avoin että jakaa yhteisen tilan olohuoneen kanssa tai suljettu pariovilla..

Vanhan talon ja uuden paviljongin välinen yhteys

Vanhan talon ja uuden paviljongin välinen yhteys

Talossa on kolme makuuhuonetta, vanhempien kylpyhuone makuuhuoneen vieressä ja kylpyhuone lapsille ja vieraille, olohuone ja toimisto. Niihin pääsee keskuskäytävältä, joka johtaa myös takapihalle ja uuteen ylellisyyslisään. Talon omistajat ovat erittäin tyytyväisiä tulokseen, koska he onnistuivat yhdistämään vanhan talon kauneuden ja nykyaikaisen asumisen toimivuuden..
Lyhyt viite:
Taloa käyttää: aviopari, jolla on kaksi lasta
Paikka: East Malvern, Melbourne
Koot: 3 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta
Arkkitehti Linda Simons keskittyi pääosin moderniin laajennukseen talon takapihalla. Projektin valmistelun aikana hän mietti jatkuvasti, kuinka ei saa pilata Itä-Malvernin historiallisella alueella sijaitsevan vanhan talon kauneutta, joka tunnetaan nimellä Gascony Estate. Pääsisäänkäynnistä lähtien talo ei ole menettänyt alkuperäistä ulkonäköään ja alkuperäisiä muotojaan, mutta takapihaltä saapuessaan vieraat löytävät itsensä toisesta maailmasta, ehdottoman moderni ja ainutlaatuinen. Olohuone ja ruokasali, jotka ovat nyt kaarevassa lisäyksessä, on viimeistelty Tasmanian tammilevyllä. Juuri täällä vanha kokoontuu 1900-luvun alun vanhan talon muodossa ja uusi ultramodernin laajennuksen muodossa.

Uusi paviljonki

Uusi paviljonki

Olohuone on erotettu uima-altaasta lasiovet, jotka suojaavat olohuoneessa ja paviljongissa olevia ihmisiä roiskevesiltä. Laajennuksen muotoilu ja sijainti mahdollistavat vieraiden vastaanoton täällä ja hauskanpitoa ympäri vuoden, koska se on suojattu huonolta säältä, mutta raitista ilmaa ja valoa varten. Perhe käyttää paviljongia verannana ja ruokasalina.

Keittiö ja ruokasali

Keittiö ja ruokasali

Pyöristetyt valkoiset huonekalut ostivat omistajat matkallaan Milanoon messuille. Sohvapöytä valaistaan ​​sisäpuolelta illalla, mikä sopii erinomaisesti kesäiltoihin.
Heti ruokapöydän takana on valkoinen keittiö, laajennuksen sydän, joten Simons kiinnitti siihen erityistä huomiota. Keittiöllä on suuri merkitys perheelle, etenkin sen pään kannalta, koska hän on ammattikokki, joka taitavasti käsittelee kaikkia nykyaikaisia ​​laitteita ja välineitä ja arvostaa luonnonmateriaaleja, kuten marmoria, joista pinnat ja suojaava esiliina valmistetaan. Keittiö on olohuoneen, ruokailutilan ja ulkoalueen, mukaan lukien puutarha ja uima-allas, risteyksessä, ikään kuin se olisi linkki.

Ruokala

Ruokala

Ruokailutila sijaitsee olohuoneen ja keittiön välissä. Nämä kolme aluetta ovat uima-altaan reunalla. Koko liite on hyvin valaistu suurten ikkunoiden ja vaaleiden seinien ansiosta.

Keittiö ja ruokakomero

Keittiö ja ruokakomero

Valaisimien valossa marmoriset työtasot ja kiiltävät kaapin ovet antavat kauniin hehkua. Älykkään suunnittelun ansiosta lähes kaikki keittiön varusteet ovat piilossa, mutta aina käyttövalmiina. Voimme huomata sisäänrakennetun jääkaapin, monet kaapit ja laatikot kattiloille ja pannuille sekä tilavan ruokakomeroa, jonka erottaa keittiöstä pariovet..

Ruokakomero

Ruokakomero

Kun ovet ovat auki, koko ruokakomero näkyy keittiöstä. Mutta koska se on erotettu keittiöstä, huone pidetään täydellisessä järjestyksessä. Pöydässä on tilava viinivarasto. Siellä on myös ylimääräinen työpinta, jossa voit myös valmistaa ruokaa. Juuri täällä vanhemmat valmistavat aamiaista ja välipaloja lapsilleen nopeaa välipalaa varten..
Jos keittiössä on yksi pesuallas, Simons on asentanut ruokakomeroon kaksinkertaisen pesualtaan ja astianpesukoneen juhlatilaisuuksien järjestämistä varten. Hän päätti ruokakomeroissa olla poiketa yhdestä keittiosuunnittelun konseptista ja asensi myös marmoriset työpinnat..

Olohuone uima-altaalla lasin takana

Olohuone uima-altaalla lasin takana

Keittiön ja uima-altaan vieressä on tilava olohuone. Sisustusta varten Simons valitsi mykistetyt, mutta lämpimät yksiväriset sävyt. Harmaa sohva tuli Italiasta – se on matala, mutta pitkä, loistava paikka perheelle ja vieraille, jos he päättävät katsoa televisiota.
Televisio ja takka on asennettu seinäkaappeihin, joissa on tummat lasiovet, mikä ei vain heijasta näkymää ikkunasta, laajentaa tilaa visuaalisesti, mutta näyttää myös liukenevan siihen. Hieman kauempana seinää vasten on tumma puuhylly, lisäksi siellä on myös laatikot, joissa audio- ja videolaitteita säilytetään.

Olohuone liitteessä

Olohuone liitteessä

Koko jatko on L-muotoinen, olohuone ja keittiö toisella puolella ja kaareva paviljonki toisella. Tämä tehtiin tarkoituksella niin, että olohuoneessa ja keittiössä oli paljon valoa, koska tämä laajennuksen osa osoittaa etelään. Lisäksi uima-altaan pinta, heijastuen suuriin ikkunoihin, on myös olohuoneen valonlähde..

Vanha ja uusi

Vanha ja uusi

Laajennus näkyy selvästi puutarhassa. Voit erottaa sen pääelementit täydellisesti: puun reunustaman valkoisen kaarevan paviljonkin, olohuoneen neliömäisen metallikehyksen ja harmaan terassin. Juuri tästä kulmasta näet myös katetun poistumistalon talosta pihalle..

Uima-allas terassilla

Uima-allas terassilla

Uima-allas taivaansinisellä vedellä on selvästi näkyvissä liitteen kaikista tiloista. Altaan ympärillä on terasseja, joissa perhe ja vieraat voivat rentoutua ja pitää hauskaa.

Talon suunnitelma

Talon suunnitelma

Simons-piirustus näyttää selvästi talon vanhat ja uudet osat. Kaikiin talon huoneisiin pääsee keskuskäytävältä, paitsi paviljonki, joka sijaitsee ruokasalin vieressä. Sitä voidaan pitää siirtymäkohtana vanhasta uuteen.

terassi

terassi

Kun talon omistajat ostivat talon, he ensin ottivat puutarhan ja istuttivat puita ja pensaita. Nykyään se näyttää hyvältä maisemoinnin ansiosta. Takapihan puutarha on toisin kuin pihan takana olevat pienet pensaat.

Värjätty lasi

Värjätty lasi

Keskussisäänkäynnin ovi ja ikkuna on sisustettu alkuperäisillä lasimaalauksilla. Lisäksi laajennuksen jälkeen talon lattia, nimittäin käytävällä, vaihdettiin samaan kuin uudessa laajennuksessa..
Talossa on kolme makuuhuonetta ja tutkimus, jota voidaan pitää neljäntenä makuuhuoneena.

Vanhempien makuuhuone

Vanhempien makuuhuone

Makuuhuoneessa on suuri mahonki-sänky. Mikä oli kerran pieni makuuhuone ja oli vanhempien makuuhuoneen vieressä, on nyt pukuhuone ja kylpyhuone.

Takkakylpy vanhemmille

Takkakylpy vanhemmille

Talon omistajat halusivat säilyttää alkuperäisen takan, joka heillä on nyt kylpyhuoneessaan. Simons päätti maalata sen valkoiseksi tehdäkseen siitä erottua sisätiloissa ja lasi kaasua siihen pitämään kylpyhuoneen lämpimänä milloin tahansa vuoden aikana. Pukeutumispöytien yläosa on valmistettu samasta marmorista kuin keittiön työtaso, ja ne sijaitsevat takan molemmin puolin..

Kylpyhuone lapsille ja vieraille

Kylpyhuone lapsille ja vieraille

Lasten ja vieraiden kylpyhuone on hieman suurempi. Suihkualue ja wc ovat pakkaslasin takana yksityisyyden takaamiseksi. Vapaasti seisova kylpyamme sijaitsee peilipöydän vieressä, jossa on kaksi lasten pesuallasta.
Mitä voimme kuitenkin sanoa menneisyyden ja nykyisyyden yhdistämisestä kauniiseen asuinrakennukseen, jos arkkitehdit ja suunnittelijat onnistuvat tekemään ihmeitä ja muuttamaan ehdottomasti sopimattomat tilat upeaksi moderniksi asunnoksi. esim. kirkot ja vartiotornit.

Rating
( 8 assessment, average 4 from 5 )
dizainall.com