Talon laajentaminen ylöspäin: viktoriaaninen kodin peruskorjaus

Talon laajentaminen ylöspäin: viktoriaaninen kodin peruskorjaus

Talon laajentaminen ylöspäin: viktoriaaninen kodin peruskorjaus

Toisen lapsensa syntymän jälkeen perhe tuntui ahnealta vanhassa viktoriaanisessa kodissaan. Sen sijaan, että hän muuttaisi Santa Barbaran esikaupunkiin, hän päättää pysyä keskustassa ja vain laajentaa tilaa. Se sijaitsee erittäin kätevästi lähellä puistoja, ravintoloita, tärkeimpiä nähtävyyksiä ja kirjastoa. Nyt he puuttuivat enemmän tilaa.

Talo ennen jälleenrakennusta

Talo ennen jälleenrakennusta

Asuvat talossa: Sherri Brian ja Tim Duvar, kaksi tytärtä,
Paikka: Santa Barbara, Kalifornia
Koko: 135 neliömetriä; kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta
Pari osti tämän kodin heti mennessä naimisiin, rakastuen sen historiaan, luonteen ja loistavan sijainnin. Toisen tyttären syntymän jälkeen kaikille tuli selväksi, ettei mukavalle elämälle ole riittävästi tilaa, joten päätettiin laajentaa.
He kääntyivät apuna arkkitehdin puoleen, joka päätti laajentaa oleskelutilaa ullakolla. Suunniteltiin luoda koti, jossa olisi kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, jotka varustetaan kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla säilyttäen samalla talon viehätys. Minun piti lahjoittaa yksi makuuhuone ensimmäisessä kerroksessa, mutta onnistuin varustamaan kaksi makuuhuonetta toisessa.

Talo jälleenrakennuksen jälkeen

Talo jälleenrakennuksen jälkeen

Onneksi talon omistajien halukkuuden ja taloudellisen tilanteen ansiosta talon historiallisen julkisivun omaperäisyys oli mahdollista säilyttää..
Remontin aikana arkkitehti sovelsi avointa suunnitelmaa yhdistämällä olohuoneen, ruokasalin ja keittiön.

Avoin pohjakerros

Avoin pohjakerros

Aikaisemmin keittiö erotettiin kaikista huoneista seinällä, mikä teki talosta visuaalisesti vielä pienemmän sisäpuolelta, oli hankalaa viihdyttää vieraita niin ahtaassa huoneessa.

Avoin talo

Avoin talo

Nyt olohuone, ruokasali ja keittiö näyttävät hienoilta yhdessä. Lisäksi Brian voi valmistaa ruokaa ja olla vuorovaikutuksessa lasten tai ystävien kanssa, jotka istuvat pöydässä tai baarissa..

Keittiö

Keittiö

Vanhoista seinien laattoista on luovuttu keittiöön tehokkaampien ja toiminnallisempien graniittipintojen hyväksi, ja pesuallas ja keittiönkaapit vastaavat täysin antiikkityyliä. Graniittipintoja on helpompi ylläpitää kuin laattoja. Brian kertoo olevansa iloinen kaikista uusista laitteista, mukaan lukien hiljainen ja tehokas astianpesukone, nelipoltilämmitin ja jääkaappi..
Keittiön sisäänrakennetut kaapit erottivat ruokasalin keittiöstä, estäen siten viestintäprosessia.

Keittiö

Keittiö

Kaapit on nykyaikaistettu ja siirretty muurin vapauttamiseksi. Nyt ruokasalin puolella on baaritiski ja keittiön puolella liesi ja osa työtilasta.

Portaikko toiseen kerrokseen

Portaikko toiseen kerrokseen

Uusi asettelu antoi mahdolliseksi siirtää ruokakomero keittiöstä asettamalla sen portaiden alle. Portaikko on seinän vieressä, joka on jaettu uuden autotallin kanssa. Kaikki näyttää siltä kuin se olisi aina ollut.

Valkoinen väri sisustuksessa

Valkoinen väri sisustuksessa

Valkoiset seinät ja katto sekä kattoikkuna tekevät parvelta erittäin valoisan tilan, joka sopii kahteen makuuhuoneeseen, joissa sisaret asuvat..

Lasten makuuhuone

Lasten makuuhuone

Järjestäessään ullakolle tarkoitettuja makuuhuoneita yritimme olla ylikuormittamatta tilaa asioilla. Sisäkaton katokset lisäävät viehätysvoimaa ja tekevät huoneesta mielenkiintoisen arkkitehtuurin kannalta.
Lasten makuuhuoneissa on käytetty nykyaikaisia ​​materiaaleja, mukaan lukien kuusikulmaiset laatat, kromi-LV-kalusteet ja emalihanat. Sisustussuunnittelija noudattaa yksityiskohtaisesti viktoriaanista tyyliä sisustuksessa. Koska perheen budjetti ei sallinut liikaa, joten panostettiin yksinkertaisuuteen, perinteisiin ja toimivuuteen..

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Pohjakerroksessa sijaitsevassa vanhempien kylpyhuoneessa on myös antiikkiesineitä. Valkoinen vintage-alaosa, jossa on integroitu pesuallas, joka sopii hyvin laattojen kanssa. Tämän kylpyhuoneen puun viimeistely toistetaan koko kodissa..

Oviaukon tumma pinta

Oviaukon tumma pinta

Sisäänkäynnin ja ikkuna-aukkojen puun verhoilu on valmistettu erityisesti mustasta alkuperäisyydestä ja yllätyksenä. Huoneissa on niin paljon valoa, että musta ei näytä synkkältä tai tylsältä.

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti

Suunnittelija tutki kaikki historiallisen julkisivun mukaiset väriyhdistelmät. Jacarandapuu kasvaa talon lähellä uskomattoman kauniilla lilakukilla, jotka kukkivat keväällä ja kesällä. Tämä tosiasia vaikutti värin valintaan talon ulkopuolelta, koska sen piti olla dynaaminen..

Rating
( 10 assessment, average 4 from 5 )
dizainall.com