Leirintäalue: koti on osittain upotettu mäkeen

Baomaru House on talo, joka on osittain rakennettu mäkeä.
Baomaru House – talo, joka on osittain rakennettu mäkeä.


Paeta megapoliisien hälinästä, ihmiset menevät etsimään rauhaa jonnekin lähempänä luontoa. Tästä kodista on tullut täsmälleen sellainen turvapaikka, jossa voit rentoutua hiljaisuudessa. Rakennus on osittain integroitu luonnonmaisemaan, joten omistajat pääsevät lähemmäksi luontoa kirjaimellisessa merkityksessä.

Rieuldorang Atelier -toimiston arkkitehtoninen projekti.
Rieuldorang Atelier arkkitehtoninen projekti.


Viime aikoina arkkitehdit toimistosta Rieuldorang Atelier valmistuivat talon rakentamiseen Baomarun talo, sijaitsee Cheongdo-aseella (Etelä-Korea). Omistajat halusivat kodin, joka ei muistuttanut heidän vakioasuntoaan, joten suunnittelijat suunnittelivat kartanon, joka oli osittain piilotettu mäkeä..

Baomaru-talo. Talon julkisivu.
Baomaru-talo. Talon julkisivu.

Baomaru-talo. Keittiö ruokasalilla.
Baomaru-talo. Keittiö ruokasalilla.


Arkkitehdit luottavat konseptiin «talo maassa – luonto talossa». Jotkut kartanon asuintilat sijaitsevat maanpinnan alapuolella, mikä saa omistajat, jotka ovat tottuneet asumaan korkearakennuksessa, kokemaan uusia tuntemuksia.

Baomaru-talo. Sisustus.
Baomaru-talo. sisusta.

Baomaru-talo. Alkuperäinen muotoilu.
Baomaru-talo. Alkuperäinen muotoilu.


Talon lumivalkoiset seinät on käsitelty erityisellä Lotusan-kosteutta hylkivällä pinnoitteella. Siksi, kun sataa, julkisivu puhdistetaan kuin lootuskukka: lika pestään pois veden mukana..

Baomaru House on asuinrakennus Cheongdo-gunissa (Etelä-Korea).
Baomaru House – asuinrakennus Cheongdo-gunissa (Etelä-Korea).


Yhtä omaperäinen kartano ilmestyi tänä vuonna Norjan Alsheian hiihtokeskuksen läheisyyteen. Talvella talo on melkein näkymätön, koska se on tehty betonista, joka sulautuu väriltään ympäröivään maisemaan.

Rating
( 9 assessment, average 5 from 5 )
dizainall.com