Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

omakotitalon julkisivusuunnittelu

Omakotitalon julkisivun ja sisätilojen suunnittelun on suunnitellut arkkitehtoninen studio Park + Associates, ja se sijaitsee Singaporessa. Talon pinta-ala on 430 neliömetriä.

Jokainen talon huone on suunniteltu siten, että siinä on mahdollisimman luonnollinen valo, luonnollinen ilmanvaihto ja visuaalinen yhteys ulkoisiin tiloihin.

Pohjakerroksessa on keittiö, ruokasali, olohuone ja vierashuone. Olo- ja ruokailutilaa suurentaa iso liukuovi, josta on näkymä uima-altaalle. Makuuhuoneet, perhehuone ja studio sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Omakotitalon julkisivu:

omakotitalon julkisivusuunnittelu

omakotitalon julkisivusuunnittelu

omakotitalon julkisivusuunnittelu

omakotitalon julkisivusuunnittelu

omakotitalon julkisivusuunnittelu

Omakotitalon sisustus:

Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

Työpiirustukset yksityisrakennuksen julkisivujen suunnitteluun:

omakotitalon julkisivusuunnittelu

Asuinrakennuksen pohjapiirros:

Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

Yksityiskohdan julkisivun mustavalkoinen muotoilu

Rating
( 9 assessment, average 4 from 5 )
dizainall.com